Espectáculo
- Teatro -
- Teatro de calle - Teatro sala -

Buscant una cançó

Sinopsis

El doctor Solfa Redolami i el professor Storva Unmunt són dos Científics Musicals amb una missió molt important: encontrar una cançó desapareguda. I han vingut fins ací perquè aquesta és terra de grans musics i les probabilitats de trobar-la és més alta de lo normal. La seua investigació els farà repassar les vides d’alguns grans músics, però finalment…. aconseguiran recordar la cançó que estan buscant?

Una proposta de divulgació musical que apropa l’obra de músics importants de la nostra terra d’una manera amena, divertida i plena de sorpreses.

El doctor Solfa Redolami y el professor Storva Unmunt son dos Científicos Musicales con una misión muy importante: recuperar una canción desaparecida. Y han venido hasta aquí porque esta es tierra de grandes músicos y las probabilidades de encontrarla es más elevada de lo normal. Su investigación les hará repasar las vidas de algunos grandes músicos, pero finalmente… ¿conseguirán recordar la canción que andan buscando?

Una propuesta de divulgación musical que acerca la obra de músicos importantes de nuestra tierra de una manera amena, divertida y llena de sorpresas.

FICHA ARTÍSTICA

Autor
Jordi Collado i Marc Escrig
Dirección
Teatre de Caixó
Nº de Componentes
2
Público
familiar
Idioma
Catalán
Duración
50 minutos

PRECIO

Precio (sin IVA)
1300 €