Espectáculo
- Música -
- Otros -

ELLE SAX

Sinopsis

Ellesax és un quartet de saxòfons format íntegrament per dones en 2019. Aquest projecte naix amb la intenció de donar visibilitat a la figura de la dona en el món de la música i la interpretació i oferir un repertori entretingut i variat per a tots els públics.
Les integrants del grup són: Aroa López (saxòfon soprano), professora del Conservatori Professional “Guitarrista José Tomás” d ́Alacant i Conservatori Professional “Ana María Sánchez” d’Elda; Paula Cebrián (saxòfon alt), professora de música a l ́institut “IES Leopoldo Querol” de Vinaròs i “IES Alfred Ayza” de Penyíscola; Virtudes Miquel (saxòfon tenor), professora de saxòfon de la “Societat Ateneu
Musical” de Cullera i del “Círculo Católico” de Torrent i per últim Inma Martínez (saxofó baríton), professora de saxòfon del “Centre Municipal de Les Arts” de Borriana i directora de l’escola de música del “Centre Instructiu d’Art i Cultura” de la Vall d’Uixó.
Entre els concerts més importants destaquen l’entrega de Premis de L’Associació d’Empresàries i professionals de València (EVAP) i al Palau de la Generalitat de València dins del projecte “Les nostres compositores”

FICHA ARTÍSTICA

Autor
ELLE SAX
Dirección
ELLE SAX
Nº de Componentes
4
Público
FAMILIAR
Idioma
Catalán
Duración
60 minutos

PRECIO

Precio (sin IVA)
900 €
Vídeos