Espectáculo
- Teatro -
- Teatro de calle -

LFÄNTH

Sinopsis

LFÄNTH es una proposta minimalista que parla a l’espectador mitjançant sensacions. El general obre la marxa, amb decisió, seguit per tot el sèquit de la dama blanca, que, muntada en una elefanta de ferro de grans dimensions, beneeix al mon des de les altures. L’elecció d’aquests personatges no es casual; LFÄNTH combina la seva visió modernista sobre el poder amb personatges clàssics.

La posada en escena està mesurada per a transmetre una sensació fèrria, així com fragilitat i delicadesa. Compta amb els detalls mínims per a evocar un sentiment complex i, tot i això, sorprèn amb la bellesa de les seues escenes.

L’interior de l’obra amaga una profunda reflexió amb l’equilibri esser humà i naturalesa de fons. La nostra visió satírica i caricaturitzada de l’ús i abús de poder per part de l’home provocarà situacions còmiques que despertaran el sentits dels espectadors, ja que la vista no es motor suficient per a generar un impacte profund, per tant volem reforçar l’experiència de l’espectador amb les nostres majors passions: la improvisació, la interacció directa amb el públic i els efectes pirotècnics que reflexen la nostra identitat com a companyia.

Organiza
Sucdellima Companyia Teatral

FICHA TÉCNICA

Escenario
DIMENSIONS 8x6
Otros

Espectacle de carrer itinerant que utilitza efectes d'il·luminació amb leds i pirotècnia per a reforçar les escenes. Consta de moments d'interpretació en estàtic i moviments coreografiats en grup que necessiten un espai d'actuació adequat.

FICHA ARTÍSTICA

Autor
Sucdellima Companyia Teatral
Dirección
Yevgeni Mayorga Andrade
Nº de Componentes
11
Público
TOTS ELS PÚBLICS
Idioma
Español
Duración
60 minutos

PRECIO

Precio (sin IVA)
3400 €

Galería de imágenes