ASSOCIACIÓ CULTURAL GRUP DE TEATRE L’ENFILAT

Castellón de la Plana

El Grup de Teatre l’Enfilat naix a Castelló l’any 2004 com a inquietud d’uns pares d’alumnes pel teatre en la nostra llengua, des de fa molt temps representat en aquesta terra. Ha participat en les campanyes municipals de teatre “Castelló a Escena” i “Cicle de teatre de la fira i festes de la Magdalena”, també en el programa de la Diputació de Castelló “Campanya provincial de teatre per a persones majors”. A més ha col·laborat amb la Federació d’Escola Valenciana i els Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló en l’acte de lliurament de premis del “IV Premi de Literatura Escolar Vicent Marçà”, adaptant un conte de l’escriptor castellonenc.

Un tret característic del grup, amb la col·laboració de la “Fundació Carles Salvador” de Benassal, és la recuperació d’obres i la interpretació de poesies, narracions, contes i teatre de Carles Salvador. Ha participat en diversos actes commemoratius relacionats amb l’autor, com ara, el 25é aniversari de la inauguració del Col·legi Carles Salvador de Castelló, la cloenda de les jornades “Encontres Carles Salvador 2006/2007” organitzades per l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, els actes d’inauguració de les instal·lacions de l’Aula Museu Carles Salvador de Benassal, o la ruta literària a Benassal amb la col·laboració de la “Fundació Bromera per al Foment de la Lectura”…

Junt amb l’Editorial Bromera i la Fundació Carles Salvador, a Benassal, ha col·laborat en la presentació del recull de poemes “Elogi de la meua terra i altres poemes. Carles Salvador”, a cura de Gonçal López-Pampló.

Grup de teatre l'Enfilat
MANUEL MANZANO - DANIEL HERRERA - JOSÉ EDO
lenfilatcastello@gmail.com
629824926 - 697241644 - 600762373
http://lenfilat.com/
Tipo de profesional
Teatro

Otros

Teatro de calle

Teatro sala