LA FAM Cia de Teatre

Vila-real

LA FAM és una jove companyia de teatre de carrer que neix l’any 2013 a la ciutat de Vila-real (Castelló) de la inquietud d’un experimentat equip d’actors, actrius i músics amb l’intenció de treballar nous codis i estètiques escèniques que transformin el carrer en un espai no convencional.

Després del seu debut amb MARAT/SADE (Espectacle de gran format dirigit per Jordi Arús -La Fura dels Baus-), viatgen amb el mateix per festivals com el TAC de Valladolid, FIT Carrer Vila-real, MIM de Sueca, TENDÈNCIES de Sòria o FIT de Cazorla, entre d’altres.

A més, des de LA FAM Cia de Teatre s’han dut a terme altres tantes accions i encàrrecs especials de festivals i programacions, així com produccions fetes a mida trobant-se en l’actualitat en gira amb la seva última producció: THE WOLVES.

Amb THE WOLVES, producció 2016, la companyia ha rodat per tota la península recorrent reconeguts festivals d’arts escèniques com el Festival ITINERANTA de Pontevedra, la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia (Mallorca), la Feria de Ciudad Rodrigo o el FITEC de Getafe.

En l’actualitat LA FAM dirigeix l’EMTAC (Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real), el FESTIVAL MUT! (Festival d’Arts Escèniques Sense Text de Castelló), el FESTIVAL AL CARRER! (Festival d’Arts Escèniques de Carrer de Gilet – València),el FESTIVAL FES TAM! (Festival de Teatre, Animació i Música de carrer d’Almassora – Castelló), la programació anual ALMASSORA CIRC! i ALMASSORA A LA MAR! yla programació ASSALTABARRIS de Vila-real.

En l’àmbit de producció d’esdeveniments i producció escènica, la companyia ha treballat colze amb colze amb la Junta Central Fallera de València per a la realització d’esdeveniments com l’ACTE D’ELECCIÓ DE LA CORT D’HONOR I FALLERA MAJOR DE VALÈNCIA 2017 y 2018 en el pavelló poliesportiu Font de Sant Lluís i també amb la Junta de Festes de Castelló per a la realització del MAGDALENA VÍTOL! acte de clausura de les Festes de la Magdalena de Castelló 2017 y 2018.

També ha produït events especials com “LLIRIA EST EDETA”, espectacle inaugural de les Festes de Sant Miquel amb motiu del 100 aniversari del descobriment del Mosaic d’Hèrcules a Llíria (València), “JAUME I” a Salou (Tarragona), “ODYSSEUS” a les Festas Patronals d’ Onda (Castelló) i l’EXPOJOVE 2017 (Fira de la Infància i la Joventut de València).

A més, LA FAM ha dirigit artísticament desfilades com la “Cercafira” de la Fira de Juliol de València i la direcció artística i la producció íntegra de la CAVALCADA DE REIS de València 2017 y 2018.


LA FAM es una joven compañía de teatro de calle que nace el año 2013 en la ciudad de Vila-real (Castellón) de la inquietud de un experimentado equipo de actores, actrices y músicos con la intención de trabajar nuevos códigos y estéticas escénicas que transformen la calle en un espacio no convencional.

Después de su debut con MARAT/SADE (Espectáculo de gran formato dirigido por Jordi Arús – La Fura dels Baus-), viajan con el mismo por festivales como el TAC de Valladolid, FIT Carrer Vila-real, MIM de Sueca, TENDENCIAS de Soria o FIT de Cazorla, entre otros.

Además, desde LA FAM Cia de Teatre, se han hecho otras muchas acciones y encargos especiales de festivales y programaciones, así como producciones hechas a medida, encontrándose en la actualidad en gira con su última producción: THE WOLVES. Con THE WOLVES, producción 2016, la compañía ha ido por toda la península recorriendo reconocidos festivales de artes escénicas como el Festival ITINERANTA de Pontevedra, la Mostra d’Arts Escèniques de Santa Eugènia (Mallorca), la Feria de Ciudad Rodrigo o el FITEC de Getafe.

En la actualidad, LA FAM dirige la EMTAC (Escola Municipal de Teatre i Arts de Carrer de Vila-real), el FESTIVAL MUT! (Festival d’Arts Escèniques Sense Text de Castelló), el FESTIVAL AL CARRER! (Festival d’Arts Escèniques de Carrer de Gilet – Valencia), el festival FES TAM! (Festival de Teatre,Animació i Música de carrer de Almazora – Castellón), la programación anual ALMASSORA CIRC! y ALMASSORA A LA MAR! y la programación ASSALTABARRIS de Vila-real (Castellón).

En el ámbito de producción de eventos y producciones escénicas, la compañía ha trabajado codo con codo con la Junta Central Fallera de Valencia para la realización de eventos como el ACTO DE ELECCIÓN DE LA CORTE DE HONOR Y FALLERA MAYOR DE VALENCIA 2017 y 2018 en el pabellón polideportivo Font de Sant Lluís y también con la Junta de Fiestas de Castellón para la realización del MAGDALENA VÍTOL! acto de clausura de las Fiestas de la Magdalena de Castellón 2017 y 2018.

También ha producido eventos especiales como “LLIRIA EST EDETA”, espectáculo inaugural de la Fiestas de San Miguel con motivo del 100 aniversario del descubrimiento del Mosaico de Hércules en Llíria (Valencia), “JAUME I” en Salou (Tarragona), “ODYSSEUS” en las Fiestas Patronales de Onda (Castellón) y EXPOJOVE 2017 (Feria de la Infancia y la Juventud de València).

Además, LA FAM ha dirigido artísticamente desfiles como la “CERCAFIRA” de la Feria de Julio de Valencia y la dirección artística y la producción íntegra de la CABALGATA DE REYES de Valencia 2017 y 2018.

SERGIO HEREDIA GALLÉN
info@lafam.es
696 74 84 88
http://www.lafam.es/
Tipo de profesional
Teatro

Teatro de calle

Galería de imágenes

Vídeos