Quartet duo et duo

Castellón de la Plana

El quartet duo et duo, naix sota la inquietud dels seus membres de fer música de cambra junts. Tots amb dilatada experiència musical, ofereixen música que evoca l’estil dels broken consort  (consort divers) o conjunts instrumentals dels segles XVI i XVII on es barregen instruments de diferents famílies.

Albert Cabedo, violí
Miguel Falomir, viola
Anna Pitarch, violoncel
Antoni Ripollés, guitarra

El repertori es centra en aquests períodes amb trios sonata, en els quals el violí i la viola amb un tractament melòdic, es recolza amb el suport de la guitarra i el violoncel com a continu, junt amb literatura original clàssic-romàntica i contemporània per a aquesta formació instrumental.

Les nostres actuacions a Terol, València, Madrid i per la província de Castelló, ens consoliden com a una oferta sòlida en el camp de la interpretació de música de cambra.

Els nostres concerts busquen provocar complicitat amb el públic a través del repertori. Busquem com a eixos conductors de tot el programa, alguna relació cronològica o geogràfica amb l’actuació programada. Aprofitem la nostra experiència com a docents per seduir de manera didàctica i amena l’oient, guiant-lo a través d’un discurs senzill i clar que l’acoste a l’expressió musical. Sovint, fem l’ullet al context de l’obra amb detalls de vestuari, expressió corporal, o fins i tot amb instruments no convencionals, aliens a la mateixa interpretació.

 

 

Antoni Ripollés
duoetduo.quartet@gmail.com
661458793
Tipo de profesional
Música

Clásica

Galería de imágenes