Rosabel Canós Llorens (Contaclown)

Vila-real

Contaclown és el fruit del treball de Rosabel Canós que naix després de dedicar-se desde fa més de 20 anys al teatre professional per a pùblic infantil o familiar.
Actriu, pallassa, contacontes i monitora de medi ambient (en aquest ordre o al revés) fa que Contaclown siga un font de sorpreses, on es combinen de forma activa i divertida les més diverses disciplines.
Els ùltims anys s´ha especialitzat en la Narració Oral (Contacontes) i disposa de més de 15 espectacles de les temàtiques més variades,però amb alguns nexes en comú: potenciar l´animació a la lectura, l´amor als contes, l´humor, l´entreteniment i l´educació en valors.

Conta en interior o exterior: escoles, biblioteques, plaçes, festivals, teatres,ermites, biblioplatges, castells,mercats,tendes,càmpings o qualsevol lloc on li proposes.

En valencià o en castellà.

Contacontes divertits, educatius i creatius per a xiquets/es del segle XXI.

—————————————————————————————————————–

Contaclown es fruto del trabajo de Rosabel Canós que nace después de dedicarse desde hace més de 20 años al teatro profesional para público infantil o familiar.
Actriz, payasa, cuentacuentos y monitora medioambiental (en este orden o al revés) hace que Contaclown sea una fuente de sorpresas, donde se combinan de forma activa y divertida las más diversas disciplinas.
Los últimos años se ha especializado en la Narración Oral (Cuentacuentos) y dispone de más de 15 espectáculos de las temáticas más variadas,
eso sí, todos ellos con varios  nexos en común: potenciar la animación a la lectura, el amor a los cuentos, el humor, el entretenimiento y la educación en valores.
Cuenta en interior o exterior: escuelas, bibliotecas, plazas, festivales, teatros,planetarios, centros de educación ambiental, hospitales,ermitas, biblioplayas, castillos,mercados,campings o cualquier sitio que le propongas.

En valenciano o castellano.

Cuentacuentos divertidos, educativos  y creativos para niñ@s del S.XXI

Rosabel Canós Llorens
contesiclown@gmail.com
605399358
Tipo de profesional
Humor
Infantil
Cursos/Talleres

Artes escénicas

Artes plásticas

Teatro

Cuentacuentos

Títeres y teatro de objetos

Tradiciones

Zancos