Splai Castelló

Castellón de la Plana

Splai Castelló es va crear l’any 2002. El nostre equip, format per animadors, monitors, actors, músics i tota mena d’artistes, treballa per innovar en tots i cadascun dels seus projectes, on prima la qualitat i la professionalitat. Originalitat, dedicació i estima pel nostre treball, marquen la linia d’Splai Castelló al llarg de la seua existència. Splai ofereix espectacles d’animació, teatre i teatre de carrer dirigits a públic infantil-familiar.

Splai Castelló disposa també de recintes de tallers d’oci i temps lliure per a xiquets i xiquetes, així com Tallers de Teatre “Descobrim el teatre” o “El Gran Joc del Teatre” i Tallers de Cine “Fem Cine”, destinats a centres escolars, associacions o ajuntaments.

A l’any 2012 incorporem a Splai una línia d’espectacles per a públic jove-adult, “Barbis on Feis” que ofereix espectacles provocadors tractant temes com la parella o el sexe d’una manera divertida i desenfadada.

Splai Castelló també es caracteritza pels seus muntatges d’actes de Presentacions de Reines de Festes. Des de 2002 han estat més de 60 d’aquestos espectacles, totalment personalitzats i on es combina teatre, audiovisuals, música i atractives escenografies. En aquesta linia Splai va dirigir 2 Galanies a la Reina de Castelló i 8 Galanies Infantils.

Finalment Splai Castelló programa cicles de teatre i festivals, com “Teatrescola” a la ciutat de Castelló que cada any acosta el teatre a més de 2.000 escolars o el Festival de Teatre i Animació “Peixets” del Grau de Castelló.

Vicent Ortiz Ramos
info@splaiteatre.com
606652824
http://www.splaiteatre.com
Tipo de profesional
Humor
Cursos/Talleres

Artes escénicas

Teatro

Café teatro

Cuentacuentos

Teatro de calle

Teatro sala

Actividades