TIAN GOMBAU-L’HOME DIBUIXAT

Castellón de la Plana

TIAN GOMBAU-L’HOME DIBUIXAT neix a Castelló de la Plana l’any 1992. Amb 27 anys de trajectòria, la companyia ha realitzat més de 3.000 representacions als escenaris de 45 països de 4 continents, en 10 idiomes diferents. Ha rebut 21 premis, atorgats per entitats i prestigiosos festivals nacionals i internacionals.

En l’actualitat, Tian Gombau crea espectacles màgics per als més petits de la família i els porta cap a nous imaginaris. El seu repertori s’emmarca dins del teatre visual i d’objectes, amb un llenguatge, poètic i didàctic que, a la vegada, transmet emocions i missatges de tolerància i humanitat.

ESPECTACLES EN REPERTORI: «Pedra a pedra», «Screen man», «Sabates noves»

NOMINACIONS I PREMIS :

ELS POLLS DELS ACTORS” 1994: Premi a la Millor Versió Teatral-Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.

MONO SAPIENS” 2001: Premi del Jurat i Premi al Millor Text-Fest. Pièce Courte, Temara-Rabat (Marroc); Premi a la Dramatúrgia-Fest. de Théâtre-Tata (Marroc).

PEDRA A PEDRA” 2008: Millor Espectacle de Petit Format-FETEN; Millor Intèrpret i Manipulador-XXIV Mostra Int. de Titelles a la Vall d’Albaida; 2009: Drac d’Or dels espectadors al Millor Espectacle Infantil-XX Fira de Teatre de Titelles de Lleida; Finalista de les arts escèniques al millor espectacle infantil-Premios MAX; 2010: Premi d’Arts Escèniques i Audiovisuals-Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana; Premi al Millor Espectacle-XXIII Fest. Valise, Lomza (Polònia); 2012: Premi Especial del Jurat a la Originalitat i la Fantasia-XIX Children’s Theatre Fest., Subotica (Sèrbia); Millor Espectacle-XXI Congrés d’UNIMA i World Puppet Festival, Chengdu (Xina); Millor Manipulació-XLV PIF-Zagreb (Croàcia); 2013: Premi Especial del Jurat i Premi del Públic Professional-III Puppet Fest. “Visiting Arlekin”, Omsk (Rússia); Finalista com a Millor Espectacle Original-World Puppet Wayang Fest., Jakarta (Indonèsia); Premi Oci i Espectacles-Ràdio Castelló Cadena Ser; 2014-Premi “Lutkobaz” per a la idea més original-XV Lutfest-Sarajevo (Bòsnia Hercegovina); 2015: Premi a la trajectòria internacional-Premis AVETID; 2018: Premi al Millor Espectacle del Jurat Infantil, Jurat Secret i Jurat Professional-Fest. Maskarada, Rzeszów (Polònia) ;

“SABATES NOVES”, 2019: Premi al Millor Espectacle de Xicotet Format-FETEN; Drac d’Or a la Millor Escenografia-XXX Fira de Teatre de Titelles de Lleida;

TIAN GOMBAU/MÉLANIE LEFEBVRE
teatre@homedibuixat.com
964284991
https://homedibuixat.com/
Tipo de profesional
Infantil
Teatro

Títeres y teatro de objetos

Galería de imágenes

Vídeos
Situación
CAMÍ PRIMER CANAL, 15, A1, 12100 CASTELLÓ DE LA PLANA