Xiconiu Teatre

Oropesa

Després de l’experiència de molt de temps actuant en diferents companyies i diferents formats teatrals, obres infantils i d’adults, espectacles de sala i de carrer, o animacions en mercats tradicionals de tot tipus, decidirem desenvolupar i portar endavant els nostres propis projectes. Així naix Xiconiu Teatre.

El nostre primer muntatge és Els Banyistes, teatre gestual en un xicotet homenatge a una època a principis del segle passat, i a uns mestres de la pantomima com foren els còmics del cinema mut. Tot amb la banda sonora de fons de la música d’aquella època.

Si Els Banyistes es va concebre com una obra de teatre gestual, sense paraula, per a públic familiar i d’arreu del món, el nostre segon muntatge es podria dir que se’n va a les antípodes, seguint la idea que teníem de fer allò que ens abellira en cada moment i de no limitar-nos a res en concret. De cómicos, vicios, y otros oficios és un espectacle dirigit a un públic més adult en què la paraula cobra molta importància; les aventures d’uns còmics de la llegua en ple Segle d’Or Espanyol, als quals coneixerem durant la seua actuació en el graner de la població. I com no, també amb la música d’aquells temps, això sí, en este cas en directe.

Des de Xiconiu, alhora que continuem fent animacions en mercats d’època, cosa que mai hem deixat, també creem guions per a recreacions de fets històrics concrets dels pobles que ens ho sol.liciten, els interpretem i, si volen, preparem la posada en escena amb els mateixos veïns i veïnes de la població.

 

Vicent J. Gavara
xiconiuteatre@gmail.com
689615804
http://xiconiuteatre.wixsite.com/xiconiuteatre
Tipo de profesional
Humor
Infantil
Mimo
Cursos/Talleres

Artes escénicas

Teatro

Teatro de calle

Teatro sala

Galería de imágenes

Vídeos